MALERARBEJDE I HØJ KVALITET

Et område, hvor mange tænker, at de vil spare nogle penge ved at gøre det selv, er malerarbejde, men det kan i mange tilfælde bedre betale sig at hyre en professionel maler. Vi giver dig et bedre resultat, både når der skal udføres malerarbejde ude og inde. Hos Topcoat i Skagen har vi mange års erfaring med at male og tilbyder totalløsninger både ude og inde.

Både uden- & indendørs malerarbejde

Vind og vejr vil uundgåeligt slide på huse, skure, garager og andet træværk, det kommer i kontakt med. Hos Topcoat kan vi udføre malerarbejde på langt det meste.

Vi kan stå for facadearbejde og malerarbejde i forbindelse med bygningsrenovering. Det gør vi både for private og for virksomheder. Vand og vind er også hårdt for blandt andet skibe. Vi kan derfor også hjælpe dig med at male dit skib.

I huse og andre bygninger kan vi blandt andet hjælpe med malerarbejde i forbindelse med nybygning, ombygning og tilbygning. Vi kan tapetsere og opsætte væv inden vi påbegynder vores malerarbejde.​

Reparation og vedligeholdelse

Hvis du har fået lavet nyt køkken eller vil have et nyt udtryk til dine døre eller møbler, kan vi også stå for at sprøjtelakere dem. Vi kan også hjælpe dig med reparation og vedligeholdelsesarbejde.

Få et gratis tilbud

Vi rådgiver, vejleder og skræddersyer en løsning, der passer til den enkeltes behov med vægt på god kvalitet og økonomi. Ring til os på 98 45 05 11 for at høre nærmere. Du er også velkommen til at besøge os på Pramvej 1 i Skagen og høre mere om malerarbejde.​

Skal vi kontakte dig med et tilbud?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ikon-2​  Vi løser alle maleropgaver

Topcoat Skagen

​Pramvej 1

9990 Skagen

Kontakt os på

Skagen Offshorepark

​Buttervej 60

9990 Skagen

Kontakt os på

Topcoat Serviceafdeling

​Oliekajen 7

9990 Skagen

Kontakt os på