Tagmaling af fineste kvalitet

​Vind og vejr slider hårdt på et tag. Det samme gør mos og alger, der kan være svære at undgå. Dit tags farve kan derfor hurtigt ende med at være en helt anden, end den du oprindeligt valgte. Når du skal have malet dit tag, er det vigtigt at vælge en professionel til tagmaling. Topcoat i Skagen har mange års erfaring med maling af tag og kan hver gang sikre dig et resultat, som du bliver glad for.

Miljøgodkendt tagmaling

Før vi kan udføre tagmaling, skal taget vaskes og renses for eksempelvis alger og mos. Topcoat har et miljøgodkendt anlæg til formålet. Det er vigtigt for os at tage hånd om natur og miljø og sikrer også dig, at din have ikke bliver ødelagt af kemikalier.

Hvorfor rense taget i stedet for at udskifte?

Er der måske nogle, der vil spørge sig selv. Alger og mos gør taget porøst og opsuger syreholdigt regnvand. Det betyder, at taget langsomt nedbrydes og bliver utæt. Det koster under ¼ af et nyt tag at rense og male taget fremfor at udskifte det.​

​Med på nye farver og trends

Hos Topcoat har vi maling af den fineste kvalitet til tagmaling. Vi har mange forskellige nuancer og holder os opdateret på de nyeste farver og trends inden for tagmaling.

Rådgivning og inspiration

Vi kan derfor altid give dig råd og inspiration, hvis du gerne vil have, at dit tag får en ny farve. Grundet malingens høje kvalitet har vi altid gode resultater. Vi giver derfor 10 – 15 års garanti på al tagmaling.

Få en pris

Hvis du vil høre mere om, hvad tagmaling, vask og rensning koster, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 98 45 05 11 for at høre nærmere. Du kan også altid komme forbi vores kontor på Pramvej 1 i Skagen for at få en personlig snak.​

Skal vi kontakte dig med et tilbud?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ikon-2​  Vi løser alle maleropgaver

Topcoat Skagen

​Pramvej 1

9990 Skagen

Kontakt os på

Skagen Offshorepark

​Buttervej 60

9990 Skagen

Kontakt os på

Topcoat Serviceafdeling

​Oliekajen 7

9990 Skagen

Kontakt os på