​  Effektive fagfolk 

​  Mere end 15 års erfaring

✓  Tilfredshedsgaranti 

Sprøjtelakering af bil, autolakering og industrilakering​

Hos TOPCOAT A/S i Skagen tilbyder vi alle former for autolakering såsom sprøjtelakering af bil, sprøjtelakering af både samt al anden industrilakering til fornuftige priser.

Vi har god erfaring med sprøjtelakering af bil, og vi sætter en ære i at gøre et godt og professionelt stykke arbejde, hver gang vi udfører autolakering. Vi har kunder i Ålbæk, Bunken og i resten af Danmark.

Autolakering med godkendt og miljøvenligt materiale

Vi kan hjælpe, hvis du har behov for autolakering. Det kan være en fuld sprøjtelakering af bil, eller det kan være nogle større eller mindre ridser, der skal fjernes på kofanger, døre eller skærme.

Vi sørger altid for en sikker autolakering af din bil. Det betyder, at vi kun bruger godkendt lakering, der lever op til gældende retningslinjer på området.

Vi overholder med andre ord alle regler, når vi udfører sprøjtelakering af bil og både samt al anden industrilakering.​

Vores kompetencer inden for autolakering sikrer dig, at bilen kommer til at se helt rigtig ud, ligesom du kan være sikker på, at der ikke bliver forskel i farverne, hvis vi blot skal ordne nogle ridser.

Få et uforpligtende tilbud på sprøjtelakering af bil

Hvad koster sprøjtelakering af bil? Du kan altid kontakte os for at få et fast tilbud på reparation af lakskader eller en fuld lakering af bil eller båd.

Ring til os på telefon 20 42 52 28 eller skriv til e-mail Info@topcoat.dkfor at høre nærmere. Du er også velkommen til at besøge os på Pramvej 1 i Skagen.​

Indhent et gratis tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ikon-2​  Vi løser alle maleropgaver

Topcoat Skagen

Pramvej 1
​9990 Skagen

Kontakt os på

Topcoat Serviceafdeling