​  Effektive fagfolk 

​  Mere end 15 års erfaring

✓  Tilfredshedsgaranti 

​Maling af båd indvendigt og udvendigt

Hos TOPCOAT A/S i Skagen tilbyder vi maling af båd indvendigt og udvendigt for private og erhverv i Ålbæk, Bunken og resten af landet. Det kan være alle typer af både såsom skibe og lystyachter. Vi har mange års erfaring med alle former for overfladebehandling.

Solid og grundig maling af båd glasfiler

Vi løser mange forskellige maleropgaver for både virksomheder og private, og det gælder især overfladebehandling af vindmøller, skibe og lystyachter, herunder maling af båd glasfiber. Vi har særlig stor ekspertise med maling på andre materialer såsom jern, beton, træ, aluminium, kobber, zink og bronze. Dermed kan du altid være sikker på et flot resultat.

Det er naturligvis nødvendigt med løbende vedligeholdelse af sin båd, især da vandet slider på malingen.

Men det er samtidig rart med en pæn og velholdt båd.

Vi bruger altid maling af høj kvalitet, og det er samtidig miljøvenligt. Derfor kan du være sikker på et solidt og grundigt malerarbejde, når vi udfører maling af båd.​

Kontakt os gerne for at få et malertilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for udvendigt og indvendigt malerarbejde. Vi kommer gerne på en besigtigelse for at give et uforpligtende tilbud på maling af båd. Samtidig kan vi give råd, vejledning og inspiration.

Du kan ringe til os på telefon 20 42 52 28 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på Info@topcoat.dk.

Indhent et gratis tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ikon-2​  Vi løser alle maleropgaver

Topcoat Skagen

Pramvej 1
​9990 Skagen

Kontakt os på

Topcoat Serviceafdeling