​  Effektive fagfolk 

​  Mere end 15 års erfaring

✓  Tilfredshedsgaranti 

HØJTRYKSRENSNING MED FOKUS PÅ MILJØET

​Højtryksrensning gør en beskidt flade ren og pæn igen. Det kan være et skib, en husfacade eller noget helt tredje. Lige meget hvad kan du få hjælp hos Malerfirmaet Topcoat i Skagen.

Vi har mange års erfaring med højtryksrensning og gør det altid mest skånsomt for miljøet samtidig med, at vi får al rust og snavs væk. Vi har kunder i Ålbæk, Bunken og i hele landet.

Vi højtryksrenser blandt andet:

  • Skibe
  • Tanke
  • Fliser
  • Tag
  • Både
  • Træ
  • Facader
  • Alle typer stål/alu

Rensning op til 1000 bar tryk

Hos Topcoat tilbyder vi en miljøvenlig damprensning og højtryksrensning på op til 1000 bar tryk. Vi bruger de bedste maskiner inden for faget og holder os opdaterede på, hvordan vi kan udføre en rensning med højtryk mest skånsomt for miljøet. 

Det, mener vi er vigtigt, både så dit nærmiljø ikke bliver beskadiget af kemikalier og for vores egen samvittigheds skyld.​

​Vi får det hele med

Selvom vi gerne vil skåne miljøet, nytter det jo selvfølgelig ikke, hvis vi er alt for skånsomme og nænsomme med vores højtryksrensning. 

Al rust og alle malingsrester skal naturligvis væk. Heldigvis kombinerer vores maskiner til rensning med højtryk effektivitet og at være skånsomme over for miljøet.​

Vi renser alt inden for skibe, industri og huse. Der er ikke nogen opgave, der er for stor for os, og ingen, der er for lille. Når vi har højtryksrenset, kan vi også hjælpe dig med at male. Hos Topcoat har vi nemlig også meget erfaring som malere.

Hvad koster højtryksrensning?

Hvis du vil høre mere om, hvad højtryksrensning koster, er du altid velkommen til at kontakte os på 98 45 05 11 for at høre nærmere. 

Du kan også altid komme forbi vores kontor på Pramvej 1 i Skagen for at få en personlig snak.​

Indhent et gratis tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ikon-2​  Vi løser alle maleropgaver

Topcoat Skagen

Pramvej 1
​9990 Skagen

Kontakt os på

Topcoat Serviceafdeling