​  Effektive fagfolk 

​  Mere end 15 års erfaring

✓  Tilfredshedsgaranti 

Sandblæsning for vindmølle- og fiskeindustrien samt private​

Hos TOPCOAT A/S har vi specialiseret os i sandblæsning inden for især fiskeindustrien  og vindmølleindustrien. Vi udfører også sandblæsning for andre erhverv samt for private i Skagen, Ålbæk, Bunken og i hele landet.

Kvartssand med et tryk på 4-10 bar til sandblæsning

Vi har mange års erfaring med alle former for overfladebehandlinger, og derfor betragter vi os selv som lidt af en ekspert på området. Vi tilbyder sandblæsning af skibe, huse og smådele samt løse komponenter og anvender kvartssand med et tryk på mellem 4 og 10 bar, når vi sandblæser. Det kan være alt fra en skibsside til en husmur.

Sandblæsningen gør, at puds og filt kan hænge fast, hvis en husmur skal have et nyt look. Normalt er det nødvendigt at sandblæse, før man kan gå videre med renovering, restaurering eller maling af et skib eller et hus.

Vi tilbyder sandblæsning i vores egne haller på 6500 m2 under tag eller ude hos den enkelte kunde. Dermed kan vi udføre et professionelt arbejde, uanset hvor du bor.​

Vi udfører også metallisering, og er underleverandører for vindmølleindustrien såsom Vestas og Siemens samt øvrige virksomheder på offshore-markedet. Vi giver 10-15 års garanti på alle former for metalliseringsarbejde.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om sandblæsning og metallisering. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 20 42 52 28, eller du kan skrive til Info@topcoat.dk.

Indhent et gratis tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ikon-2​  Vi løser alle maleropgaver

Topcoat Skagen

Pramvej 1
​9990 Skagen

Kontakt os på

Topcoat Serviceafdeling