Sandblæsning udført af professionelle

​Ligegyldigt om du har brug for sandblæsning af skibe, huse eller smådele og løse komponenter, kan vi hjælpe dig hos Topcoat i Skagen.

Vi har mange års erfaring og betragter os selv som lidt af en ekspert på området.

Sandblæsning af skibe og huse

Vi anvender kvartsand med et tryk på mellem 4 og 10 bar til sandblæsning. Det kan være en skibsside eller en husmur.

Sandblæsning renser overfladen

Hvis din husmur skal have et nyt look, gør sandblæsningen, at puds og filt kan hænge fast. Sandblæsning kan derfor være nødvendigt, før man kan gå videre med renovering, restaurering eller maling af et skib eller et hus.

Underleverandør til offshoremarkedet

Udover sandblæsning kan vi også stå for metallisering. Vi er underleverandører for vindmølleindustrien, blandt andet for Vestas, Siemens og også for flere firmaer i det øvrige offshoremarked. Vi tilbyder sandblæsning i både egne haller på 6500kvm under tag eller ude hos den enkelte kunde. Det giver dig en god mulighed for at få professionel sandblæsning af dine ting lige meget, hvor du bor henne. Da vi altid udfører kvalitetsarbejde, giver vi 10 – 15 års garanti på alt indenfor metalliseringsarbejde.

Få en pris i dag

Hvis du vil høre mere om, hvad sandblæsning og metallisering koster, er du altid velkommen til at kontakte os på 98 45 05 11 for at høre nærmere. Du kan også altid komme forbi vores kontor på Pramvej 1 i Skagen for at få en personlig snak.

Skal vi kontakte dig med et tilbud?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ikon-2​  Vi løser alle maleropgaver

Topcoat Skagen

​Pramvej 1

9990 Skagen

Kontakt os på

Skagen Offshorepark

​Buttervej 60

9990 Skagen

Kontakt os på

Topcoat Serviceafdeling

​Oliekajen 7

9990 Skagen

Kontakt os på