​  Effektive fagfolk 

​  Mere end 15 års erfaring

✓  Tilfredshedsgaranti 

OVERFLADEBEHANDLING AF STÅL OG ANDRE OVERFLADER

Trænger dit skib, din lystyacht eller dine møbler til en overfladebehandling? Så kan vi hos Malerfirmaet Topcoat i Skagen hjælpe dig. Vi har kunder fra Ålbæk, Bunken og hele landet.

Vi har mange års erfaring med behandling af overflader til stort set alle typer materialer. Vi behandler en lang række metaller og overflader såsom:

  • Rustfrit stål
  • Jern
  • Glasfiber
  • Beton
  • Plast
  • Træ
  • Aluminium
  • Kobber
  • Zink
  • Bronze

Der er nærmest ikke den overflade, vi ikke kan overfladebehandle.

Vi tilbyder også rensning af fliser, der har alger eller pest. Efter en rengøring kan der gives nanobehandling, så nyt snavs har svært ved at sætte sig igen.

Miljøvenlig overfladebehandling af stål

Når vi Hos Topcoat udfører en overfladebehandling af stål og andre overflader lægger vi vægt på, at vores arbejde ikke bare er godt og professionelt udført, men at det også er miljøvenligt. Det sikrer dit nærmiljø mod for mange kemikalier.​

Når vi foretager en overfladebehandling af eksempelvis møbler, lægger vi vægt på at bruge de nyeste og mest miljøvenlige teknologier, og vi sætter os altid ind i det, når der kommer nye produkter på området.

Effektiv behandling af overflader

Vores miljøvenlighed står dog på ingen måde i vejen for, at resultatet med overfladebehandling bliver optimalt. Det er nemlig mindst lige så vigtigt, at vores arbejde bliver udført ordentligt, og at vores kunder er tilfredse. Vi lever af vores kunders tilfredshed, og derfor er sløseri ikke noget, vi bruger.

Vi løser opgaver for en bred vifte af virksomheder og private. Det er både på skibe, i vindmøller, bygninger og meget andet. For os er der ingen opgave inden for behandling af overflader, der er for stor, og ingen, der er for lille, hvad end det omhandler overfladebehandling af stål eller sandblæsning. Vi går til hver opgave med et smil.

Kontakt os og få en pris på overfladebehandling

Hvis du vil høre mere om overfladebehandling af stål og mange andre overflader, er du altid velkommen til at kontakte os på 98 45 05 11 for at høre nærmere.

Du kan også altid komme forbi vores kontor på Pramvej 1 i Skagen for at få en personlig snak.

Indhent et gratis tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ikon-2​  Vi løser alle maleropgaver

Topcoat Skagen

Pramvej 1
​9990 Skagen

Kontakt os på

Skagen Offshorepark

Butte​rvej 60
​9990 Skagen

​Kontakt os på

Topcoat Serviceafdeling